Deelnemer NVVB-programma Team van de Toekomst 2019©

Vaardigheidsmodule Communicatie en conflicthantering

Goed met mensen omgaan is voor iedereen niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als mensen iets van jou verwachten dat je niet kunt geven. Het is dan aan jou om op de juiste toon te blijven praten en het niet uit de hand te laten lopen. De Vaardigheidsmodule Communicatie & conflicthantering biedt hier de juiste handvatten voor.

 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Persoonsinformatiemanagement of het mbo-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

 

Wil je een mbo-4 diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken.

 

Waar en wanneer

De opleiding wordt uitgevoerd in Nieuwegein op 26 februari, 19 maart, 16 april en 14 mei (kantoor Even Werkt!) en kan daarnaast zowel regionaal als in company verzorgd worden.
De cursustijden zijn van 09.30 tot 16.15 uur.

 

Kosten:

€ 825,- per deelnemer excl. BTW (incl. Lesmateriaal & Lunch, excl. examens)

 

Voor meer informatie en/of direct inschrijven: info@evenwerkt.nl