Adresonderzoek en Kwaliteit I

Alle overheidsinstanties en heel veel derden maken gebruik van de gegevens uit de BRP. Daarom is het belangrijk dat deze goed geregistreerd staan. Soms levert het een inwoner meer op, financieel, om juist niet op het goede adres ingeschreven te staan. Als iemand bewust niet op het goede adres ingeschreven staat om hier een bepaalde winst uit te halen, noem je dat adresfraude. Maar hoe kom je hier achter? Hoe herken je risicosignalen en beter nog, wat doe je met de signalen als je deze herkent? Dat leer je in deze module Adresonderzoek en Kwaliteit I.

 

Programma

Tijdens de opleiding Adresonderzoek en Kwaliteit I komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere:

  • Het adres in de BRP
  • Eerste inschrijvingen
  • Adreswijzigingen
  • Adresgerelateerde fraude en risicoprofielen
  • Adresonderzoek uitvoeren
  • Het huisbezoek
  • De Algemene Wet Bestuursrecht

 

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met het opstarten en uitvoeren van adresonderzoeken. Daarnaast is het een perfecte aanvulling voor iedereen die verhuizingen en eerste inschrijvingen verwerkt en de signalen wilt leren (her)kennen om zo een bijdrage te leveren aan een betere kwaliteit van de Basisregistratie Personen.

 

Waar en wanneer?

De training wordt gegeven op onze centraal gelegen locatie in Nieuwegein en duurt drie dagen. Op de volgende data staat de cursus gepland: 3, 4 en 5 september 2020 van 09.00 uur tot 16.00 uur.
Natuurlijk kan deze training ook op locatie of digitaal worden verzorgd.

 

Kosten

De kosten bedragen €719,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, voorbereidings- en materiaalkosten maar exclusief BTW.

Meer informatie?

Neem contact op met Mariëlle van der Made via 06 52 119 188 of mariellevandermade@evenwerkt.nl

Inschrijven kan door te e-mailen naar: info@evenwerkt.nl