Deelnemer NVVB-programma Team van de Toekomst 2019©
Haal het beste uit uw werk!

1-daagse vakcollege

doorontwikkeling Burgerzaken (ook voor HR-managers!)

17 april of 17 mei 2018

  

Wij nemen u mee in de ontwikkelingen die op uw gemeente afkomen en gaan specifiek in op de veranderingen voor uw afdelingen Burgerzaken en Dienstverlening. Denk hierbij aan de digitalisering van uw werkprocessen en de impact van de reisdocumentendip. Ook gaan we in op de ontwikkelbaarheid van uw medewerkers en de afstemming van de functieprofielen in samenwerking met HR. Vanzelfsprekend hebben deze veranderingen de nodige impact op uw organisatie. De afdeling HR is een onmisbare schakel in dit traject. Wij nodigen uw HR-collega(‘s) dan ook van harte uit voor dit vakcollege!

 

  • De volgende onderwerpen/vraagstukken komen tijdens het college aan bod:
  • Impact en gevolgen van de reisdocumentendip.
    (kwantiteit, formatie, baten, dienstverlening, etc.)
  • Voorbereiden van de organisatie op de veranderingen.
  • Hoe werken afdelingen samen met HR?
  • Welke instrumenten moet u ontwikkelen om op de veranderingen te kunnen anticiperen?
  • Wat betekent de veranderopgave voor de ontwikkeling van uw medewerkers?
  • Hoe kunt u uw HR-beleid optimaal laten aansluiten bij de veranderopgave van Burgerzaken?

 

Voor wie?

Managers Publiekszaken die op de drempel staan van de wijzigingen die de komen jaren in snel tempo op de afdeling afkomen. En HR-managers die als gevolg van alle wijzigingen te maken hebben met hun eigen uitdagingen op personeelsgebied.

 

Werkvorm

In kleine groepen nemen we de veranderingen onder de loep aan de hand van stellingen, analyses en ervaringscijfers. Daarnaast is er genoeg ruimte om in discussie te gaan over de thema’s en aan onze experts vragen te stellen over de inhoudelijke kant en de HR-aspecten.

 

Follow-up

Na afloop blijft Even Werkt! actuele ervaringen delen met iedereen die aan het vakcollege deelneemt. We doen dit via een online platform waar u kennis kunt uitwisselen en vragen kunt stellen. Via dit platform houden wij u ook op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op dit gebied. We bieden u tevens de mogelijkheid uw kennis op peil te houden en ervaringen te delen tijdens onze periodieke intervisiesessies (1x per kwartaal). Voor deze intervisiesessies kunt u zich apart opgeven.

 

Wanneer en waar

Het 1-daagse vakcollege vindt plaats op

 

dinsdag 17 april of donderdag 17 mei van 10.00 – 17.00 uur

 

Locatie:

Kantoor Even Werkt!

Zoomstede 10, Nieuwegein.

 

De vakcolleges worden verzorgd door onze senior adviseur Albert van Nuil. Albert is een mensgerichte verandermanager en begeleidt overheid en woningcorporaties bij hun organisatieontwikkeling.

 
Kosten

De kosten bedragen eenmalig € 395,- excl. btw per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee, een lekkere lunch en afsluitende borrel. 

De kosten voor de apart te boeken intervisiebijeenkomsten bedragen € 1250,-  per deelnemer per jaar (voor vier bijeenkomsten).

 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen of behoefte aan een programma op maat? Wij helpen u graag verder. Belt u met ondergetekende (06) 513 710 16 of stuurt u een e-mail naar albertschut@evenwerkt.nl