Deelnemer NVVB-programma Team van de Toekomst 2019©

HBO Vaardigheidsmodule: Adviesrapporten & beleidsvoorstellen

Wil jij je schrijfvaardigheid en overtuigingskracht verbeteren?

Als jij regelmatig adviesrapporten, plannen van aanpak of beleidsteksten moet schrijven dan is deze module een absolute aanrader.
Tijdens deze praktische module ga je aan de slag met het schrijven van heldere teksten voor zowel het management, bestuur, andere collega’s en burgers. Je leert om overtuigend beleidsplannen en adviesrapporten te schrijven en snel ‘to the point’ te komen.

 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement of het hbo diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg de vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

 

Waar en wanneer

De opleiding wordt uitgevoerd in Nieuwegein op 5 maart en 9 april (kantoor Even Werkt!) en kan daarnaast zowel regionaal als in company verzorgd worden.
De cursustijden zijn van 09.30 tot 16.15 uur.

 

Kosten:

€ 965,- per deelnemer excl. BTW (incl. Lesmateriaal & Lunch, excl. examens)

 

Voor meer informatie en/of direct inschrijven: info@evenwerkt.nl