Detachering

Detachering, wat is dat precies?

 

Even Werkt! levert tijdelijk personeel aan gemeenten. Dat noemen we detacheren. Als je door ons gedetacheerd wordt, kom je bij ons in dienst. Dat kan voor een bepaalde of voor een onbepaalde periode zijn. 

Detacheren heeft veel voordelen. Zowel voor jou als medewerker als voor onze opdrachtgevers. Voor jou is het zeer gunstig omdat je een dienstverband krijgt aangeboden en wij ervoor zorgen dat jij bij een gemeente geplaatst wordt. Voor onze opdrachtgevers is het inhuren van mensen snel en effectief. Even Werkt! helpt hen aan goede en gekwalificeerde werknemers, zonder dat ze mensen in dienst hoeven nemen. 

Jaarlijks detacheren we zo’n 150 collega’s bij gemeenten en overheidsinstellingen. En daar zou jij bij kunnen zijn!

 

Hoe werkt het precies?

Iedereen die vanuit Even Werkt! wordt gedetacheerd, nemen we in dienst. Zodra we een passende opdracht voor je vinden, delen we jouw profiel met de opdrachtgever en plannen we een gesprek. Bij een positieve uitkomst ga je daar aan de slag. Even Werkt! blijft je werkgever. Het is onze taak voor passende opdrachten te zorgen en je goed te begeleiden. Van jou verwachten we ook enthousiasme in het zoeken en aanvullen van je opdrachten. Vanzelfsprekend voer jij de opdrachten zo goed mogelijk uit. Je houdt daarnaast je kennis op peil door het volgen van opleidingen die we je aanbieden.

Specialist in publiekszaken

We werken exclusief voor gemeenten. Daar zit onze kracht. We kennen de publieke sector, het werk en de uitdagingen. Mooi meegenomen: binnen onze Even Werkt! Academie bieden we op de sector gerichte opleidingen aan. Zo blijf je bij en houd je je kennis op peil.

 

Verschil met uitzendbureaus

Bij Even Werkt! kom je in dienst. Bij uitzenden krijg je alleen een overeenkomst voor de duur van de opdracht. Dat is het verschil. Je hebt bij ons dus veel meer baanzekerheid!  Bovendien doen we er alles aan om een goede werkgever te zijn en een goede relatie met je op te bouwen. 

Alleen maar voordelen, want …

  • je komt in dienst van Even Werkt! en ontvangt een vast maandsalaris
  • je werkt op projecten bij verschillende opdrachtgevers
  • je krijgt de kans ervaring op te doen bij verschillende organisaties
  • je kunt door opleidingen en een loopbaanplan carrière maken
  • we zoeken opdrachten die bij jou passen en zorgen dat je aan het werkt blijft
  • detachering is mogelijk voor startende én ervaren professionals
  • we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak

En de kans jezelf te ontwikkelen

In onze eigen Even Werkt! academie bieden we allerlei opleidingen aan. Denk bijvoorbeeld aan vakgerichte opleidingen zodat jij je werk nóg beter kunt uitvoeren en/of kan doorstromen naar een hoger functieniveau. We coachen je aan de zijlijn tijdens je opdrachten en denken graag met je mee over je persoonlijke ontwikkeling.


Detachering iets voor jou?

Een belangrijk aspect van detachering is dat je bij verschillende organisaties terecht komt, en er veel variatie is in de opdrachten die je doet. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en snel kan wennen aan een nieuwe omgeving en collega’s. Ook moet je voor die ene opdracht soms wat verder reizen dan voor de andere. Dat doe je gemakkelijk met jouw Even Werkt!-auto. Ook moet je het leuk vinden jezelf door studie (verder) te ontwikkelen.

Je sollicitatie

Toe aan een nieuwe uitdaging in een enthousiast team bij een leuk bedrijf? Stuur ons dan snel je cv. Wanneer we een match zien  met een van onze vacatures, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Na een eventueel tweede gesprek ontvang je al een contractvoorstel, waarmee we je verwelkomen in ons team.

Nog vragen? Bel met Arno van den Berg, (06) 23 46 55 47