Migratie

De betekenis van migratie is letterlijk dat iemand van de ene plek naar een andere plek verhuist. Omdat alle overheidsinstanties en veel derden gebruik maken van het adres in de Basisregistratie Personen (BRP) is het belangrijk dat dit goed geregistreerd staat. Alles wat hiermee te maken heeft komt aan bod in deze module. Wat voor soort verhuizingen bestaan er? Met welke wet- en regelgeving moet je rekening houden? Wat is een aangifte? En welke brondocumenten mag of moet je allemaal vragen bij het verwerken van een inschrijving? Dat leer je in deze module.

 

Programma

Tijdens de module Migratie komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere:

  • De basisregistratie Personen (BRP)
  • Het adres in de BRP
  • Soorten verhuizingen
  • Aangiften en brondocumenten
  • Verwerken in de BRP
  • Verplicht- en bevoegd tot aangifte

 

Voor wie?

Deze cursus is belangrijk voor iedereen die werkzaam is bij de afdeling Burgerzaken van een gemeente. Het is de perfecte basis voor iedereen die te maken krijgt met aangiften van verhuizing, vestiging of emigratie en voor iedereen die zich bezighoudt met adresonderzoeken en adreskwaliteit.

 

Waar en wanneer?

De training wordt gegeven op onze centraal gelegen locatie in Nieuwegein en duurt drie dagen. Deze wordt verzorgd op 14, 15 en 16 oktober 2020 van 09.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk kan deze training ook op locatie of digitaal worden verzorgd.

 

Kosten

De kosten bedragen €719,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, voorbereidings- en materiaalkosten maar exclusief BTW.

Meer informatie?

Neem contact op met Mariëlle van der Made via 06 52 119 188 of mariellevandermade@evenwerkt.nl

Inschrijven kan door te e-mailen naar: info@evenwerkt.nl