Bestel vóór 15 november uw Veilig stemmenpakket(ten)!
Mbo 4 modules

Vaardigheidsmodule Communicatie & Conflicthantering (2 dagen)

0 punten

Communicatie & conflicthantering

 

Weet jij wat je kan verwachten als je bij iemand op huisbezoek gaat om zijn identiteit te controleren?

Voor een juiste registratie in de Basisregistratie Personen (BRP) moet je zeker weten dat het woonadres van een persoon juist is. In sommige gevallen moet een huisbezoek hier definitief uitsluitsel over geven.

Tijdens de vaardigheidsmodule Communicatie & conflicthantering tijdens huisbezoeken ga je aan de slag met voorbeeldcasussen waarin je leert wat je kunt verwachten bij huisbezoeken en hoe je een huisbezoek moet voorbereiden. Ook leer je onveilige situaties te herkennen en er vervolgens op de juiste manier mee om te gaan. 

Na deze module kun je met een veilig gevoel een huisbezoek afleggen, maar ook de burger adequaat informeren over het vervolg van het huisbezoek en op basis van het huisbezoek een rapport opstellen. 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Persoonsinformatiemanagement of het mbo-4 diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

Wil je een mbo-4 diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 25 punten en volg een vaardigheidsmodule.

Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het mbo-4 diploma Burgerzaken.

Bekijk hier het volledige moduleoverzicht.

Studieadvies Even Werkt! Academie: Wij bevelen sterk aan voorafgaand de module Adresonderzoek & adreskwaliteit I te volgen. 

Voor deze modulen te behalen punten: 0 punten (Mbo4) aangezien deze module vereist is om het diploma te behalen.

 

Deze opleiding wordt verwacht in het 1ste kwartaal van 2021.
Wil je op de hoogte worden gehouden stuur ons dan een mail.