Hbo modules

Vaardigheidsmodule Adviesrapporten & beleidsvoorstellen

0 punten

Wil jij je schrijfvaardigheid en overtuigingskracht verbeteren?

 

Als jij regelmatig adviesrapporten, plannen van aanpak of beleidsteksten moet schrijven dan is deze module een absolute aanrader.
Tijdens deze praktische module ga je aan de slag met het schrijven van heldere teksten voor zowel het management, bestuur, andere collega’s en burgers. Je leert om overtuigend beleidsplannen en adviesrapporten te schrijven en snel ‘to the point’ te komen.

 Na het volgen van deze module is het opstellen van een helder en toegankelijk beleidsvoorstel of adviesrapport voor jou een koud kunstje.

 

Deze module is onderdeel van het specialisme Persoonsinformatiemanagement en het specialisme Identiteitsmanagement. Als je alle modules binnen een specialisme afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Persoonsinformatiemanagement of het hbo diploma Identiteitsmanagement. Voor elke module die je succesvol afrondt ontvang je een certificaat.

 

Wil je een hbo diploma, maar je niet specialiseren? Maak dan je eigen keuze uit de beschikbare kennismodules, behaal minimaal 39 punten en volg een vaardigheidsmodule. Als je deze modules afrondt met een voldoende, ontvang je het hbo diploma Burgerzaken.

 

Kosten: € 965,- per deelnemer excl. BTW (incl. Lesmateriaal & Lunch)