Opdrachtgever

We zijn u graag van dienst

Even Werkt! heeft als enig gespecialiseerd bureau in Publiekszaken een ruim aanbod van gemotiveerde mensen die graag werken in de Publieke Sector. Van starters tot zeer ervaren medewerkers. Even Werkt! leidt deze mensen in de eigen Academie zelf op, of rekruteert ze uit de markt. Starters, ervaren krachten en professionals met een wens om tijdelijk te werken, Even Werkt! zet ze voor u in.

 
Naast de match die we voor uw vacature zoeken, nemen we ook de planning voor u uit handen in piektijden, waarbij snel meerdere mensen nodig zijn. Maar we zijn ook breder inzetbaar. Even Werkt! adviseert en begeleidt bijvoorbeeld ook bij het professionaliseren of op orde brengen van de afdeling. Publiekszaken is ten slotte een specialistische tak van sport. Wij hebben de ervaring, kennis en kunde!

 

Bij invulling van zwangerschapsverlof, ziekte en drukte kan Even Werkt! tevens zorgen voor ervaren interim professionals. Alle medewerkers hebben de juiste opleiding en ervaring om meteen aan de slag te kunnen gaan. Regelmatig komen alle medewerkers en interimmers samen om kennis en ontwikkelingen met elkaar te delen. Ook krijgen medewerkers de mogelijkheid om via onze eigen Even Werkt! Academie een opleiding of training te volgen zodat zij hun kennisniveau op peil kunnen houden. Wij detacheren eigen medewerkers en freelancers.


Wilt u meer weten over onze manier van werken, of bent u direct op zoek naar een gemotiveerde professional, stuurt u ons dan een e-mail met uw wensen. We nemen snel contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze manier van werken, of bent u direct op zoek naar een gemotiveerde professional, stuur ons een mail met uw wens. We nemen snel contact met u op.