Nieuws

Persbericht

Cohedron breidt uit met Even Werkt!, specialist in publiekszaken

 

Utrecht, 15 april 2021 - Cohedron heeft vandaag Even Werkt!, specialist in publiekszaken, overgenomen. Met deze overname vergroot Cohedron haar positie als full-service provider voor gemeenten met een expertise in het sociaal en ruimtelijk domein. Cohedron levert diensten op het gebied van outsourcing, detachering en consultancy waarbij voortdurende innovatie, verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening en partnerschap voor opdrachtgevers centraal staat.

Met Even Werkt! halen we dé specialist in publiekszaken in huis. Zij ondersteunen, stimuleren en adviseren gemeenten bij het verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening en leveren hiervoor de juiste mensen en kennis. Daarnaast ondersteunt Even Werkt! bij de implementatie van deze ontwikkeling, de bijkomende processen en is zij gericht op het versterken van de kennis en vaardigheden. Naast het bieden van opleidingen via hun eigen academie biedt Even Werkt! coachingstrajecten en trainingen op maat.

Jeroen Ekkel, CEO van Cohedron: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Even Werkt!, de nummer één in de markt op het gebied van publiekszaken binnen gemeenten. Deze overname draagt bij aan ons doel om gemeenten optimaal te kunnen bedienen op het gebied van outsourcing, detachering en consultancy. In het belang van de klant zijn we altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in groei en expertise in huis te halen. Door Even Werkt! intensief te laten samenwerken met Langhenkel-Talenter verbreden we ons dienstenportfolio richting gemeenten, zijn we een waardevolle toevoeging voor onze klanten en kunnen we écht het verschil maken.”

Herwin Zwijgers, Directeur van Even Werkt!: “Ik ben trots, de overname door Cohedron geeft Even Werkt! de vleugels die het verdient. De toevoeging van Even Werkt! aan Cohedron verbetert de doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers, verbreedt het aanbod aan klanten en zorgt ervoor dat ook de Even Werkt! Academie haar programma verder kan ontwikkelen en uitbouwen.“

Maarten Meijssen, partner Argos Wityu: “De afgelopen jaren hebben we Cohedron ondersteund bij het implementeren van de buy-and-build strategie van het bedrijf. Ons doel is om de leidende positie van Cohedron als full-service provider voor de Nederlandse publieke sector te versterken.''

Overzicht van onze adviseurs:

BOLT Advocaten (Bart Bendel,  Louise de Gier,  Régine de Wit)

Quore Capital (Chris Franken,  Laurens de Ridder)

Due Diligence Specialist (Ron Numan)

 

Over Cohedron

www.cohedron.nl

Eén groep, van sterke bedrijven, met elk zijn eigen expertise. Wij zijn Langhenkel-Talenter, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, PLANgroep en PLANgroep Financiële Services samen. Werkend onder de ambitieuze vleugels van Cohedron, een holding die verbindt, vernieuwt en ondersteunt. Vol business-initiatief en slagkracht. Samen zijn wij Cohedron.

Wat ons bindt? De drive om betekenisvolle impact te maken – op het leven en succes van mensen, organisaties, bedrijven en maatschappij. Dat is waar we voor opstaan en voor doorgaan.

Met ruim 1.800 professionals en meer dan 30 jaar ervaring ondersteunen en adviseren we overheden, non-profit en bedrijfsleven. We zijn een full-service provider voor gemeenten, op het gebied van onder andere schuldhulpverlening en ruimtelijk en sociaal domein. En voor organisaties, als partner in HR, communicatie, bewindvoering en finance.