Startersmodule Burgerzaken

Ben jij net gestart bij de afdeling Burgerzaken of ben je van plan bij de afdeling Burgerzaken aan de slag te gaan? Dan is het belangrijk dat je de basis zo snel mogelijk leert kennen. Welke termen worden er veel gebruikt? Wat is het verschil tussen een paspoort en een identiteitskaart en hoe werkt de aanvraagprocedure? Wat is de Basisregistratie Personen of de Burgerlijke Stand? Alles wat belangrijk is om te weten voor een perfecte en goed gefundeerde start bij de afdeling Burgerzaken leer je in deze startersmodule. De basis om jouw carrière binnen het vakgebied op te bouwen.

 

Programma

Tijdens de Startersmodule Burgerzaken komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere:

  • Paspoorten en identiteitskaarten
  • Rijbewijzen
  • De basisregistratie personen
  • De burgerlijke stand
  • Uittreksels en afschriften
  • Dienstverlening

 

Voor wie?

Deze cursus is een belangrijke basis voor iedereen die net start met een carrière binnen Burgerzaken of van plan is te starten binnen het vakgebied. Daarnaast is het de perfecte basis voor iedereen die zijn of haar kennis verder wilt uitbreiden met modules zoals migratie, inleiding burgerlijke stand, gegevensverstrekking & privacybescherming enzovoort.

 

Waar en wanneer?

De training wordt gegeven op onze centraal gelegen locatie in Nieuwegein en duurt vier dagen. Deze wordt verzorgd op 5, 6, 7 en 8 oktober 2020 van 09.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk kan deze training ook op locatie of digitaal worden verzorgd.

 

Kosten

De kosten bedragen €719,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch, voorbereidings- en materiaalkosten maar exclusief BTW.

Meer informatie?

Neem contact op met Mariëlle van der Made via 06 52 119 188 of mariellevandermade@evenwerkt.nl

Inschrijven kan door te e-mailen naar: info@evenwerkt.nl