Vaardigheidsmodule zelfontwikkeling


Deze module draait om de medewerker Burgerzaken van de toekomst. De veranderende werkomgeving vraagt ook om andere vaardigheden van elke medewerker. Steeds verder gevorderde digitalisering en complexere (maatschappelijke) vragen en problemen van inwoners, vragen het vermogen je continu aan te passen in houding en gedrag naar de betreffende situatie. Dit is een opgave waar je veel zelfkennis voor nodig hebt en weet wat je kernkwaliteiten zijn - maar daarbij ook je zwaktes en ontwikkelpunten. 

Om jezelf blijvend te ontwikkelen en nieuwe competenties, vaardigheiden en kennis te verwerven bieden wij deze module Zelfontwikkeling aan. Deze is gebaseerd op het toetsplan van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) en past binnen het basisdiploma Burgerzaken. 

 

Programma

Tijdens de vaardigheidsmodule zelfontwikkeling komen verschillende onderwerpen aan bod, onder andere:

Vanuit welke motivatie communiceer ik?
Wat zijn mijn kernkwaliteiten?
Hoe kom ik over op anderen?
Wat is houding & gedrag?
Welk type persoonlijkheid heb ik?
Hoe herken je andermans communicatiestijl?
Opstellen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).
Voor wie?
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die werkt bij de (lokale) overheid!

 

Waar en wanneer?

De opleiding wordt gegeven op onze centraal gelegen locatie in Utrecht op 25 maart en 11 april 2022. 

 

Kosten

De kosten voor deze module bedraagt €950,-, dit is inclusief NVVB-examen, lunch, voorbereidings- en materiaalkosten maar exclusief BTW. Interesse? Neem contact op mariellevandermade@evenwerkt.nl of bel Mariëlle op 06 52 11 91 88.

Inschrijven of meer informatie? Stuur een e-mail naar academie@evenwerkt.nl of bel Mariëlle van der Made op 06 52 119 188.